You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sat, 27 Nov 2021 05:05:04 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sunday 31 March, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
CCAR Board of Trustees (Including lunch)
4 hours, 9:00 AM - 1:00 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Salon HI

Meeting

9:30 AM
9:30 AM

Cincinnati, OH - Offsite

Sarah Weiss, The Holocaust and Humanity Center (Participant)

10:00 AM
10:00 AM

Cincinnati, OH - Offsite

David Gilner, HUC-JIR (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Registration
9 hours, 11:00 AM - 8:00 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Pavillion Foyer

12:30 PM
12:30 PM

Cincinnati, OH - Offsite

Gary Zola, The Jacob Rader Marcus Center (Participant)

1:00 PM
1:00 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Salon FG

Workshop

Erica Messer, Cincinnati Children's Hospital (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Exhibitor Opening – Visit Exhibit Area
5 hours 30 minutes, 2:00 PM - 7:30 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Pavillion/3rd & 4th Floor Foyers

3:00 PM
3:00 PM
Schmooze and Nosh
50 minutes, 3:00 PM - 3:50 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Pavillion

Break

4:00 PM
4:00 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Hall of Mirrors

Keynote

Susannah Heschel, Dartmouth University (Participant)

6:00 PM
6:00 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Pavillion

Reception

7:15 PM
7:15 PM
9:30 PM
9:30 PM
First Timers' Reception
1 hour, 9:30 PM - 10:30 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Room 608

Reception

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - TBD

Meeting

Kaddish Minyan
15 minutes, 9:30 PM - 9:45 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Julep

Worship

10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W.
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Hilton Cincinnati Netherland Plaza - Mayflower 3 (LL)

Meeting